U de regie, wij de uitvoering

In de veranderende wereld van de arbodienstverlening is het lastig voor bedrijven, intermediairs en lokale arbodiensten om te blijven voldoen aan alle veranderende wet- en regelgeving, een geschikt netwerk van dienstverleners te onderhouden, 

 

SVAV biedt complete arbodienstverlening onder uw naam. U maakt gebruik van ons netwerk, onze diensten, onze producten én blijft tegelijkertijd zelf volledig de regie houden. Met SVAV heeft u in één keer als het ware uw eigen gecertificeerde arbodienst opgezet.

Onze meerwaarde

SVAV beschikt over een uiterst efficiënte en kwalitatief hoogstaande uitvoeringsorganisatie op het gebied van arbodienstverlening. U voert de regie over uw verzuimbeleid en kunt onze professionals inzetten voor de uitvoering. Ons Servicecentrum bestaat uit een selectie van hoogwaardige dienstverleners. Zo kunt u direct de gewenste dienstverlening flexibel inplannen en inzetten. Hierdoor bent u in staat om nog extra stappen te zetten in de verdere verlaging van verzuim en verbetering van de duurzame inzetbaarheid.

 

Deze unieke oplossing is perfect voor bedrijven met een eigen regie model, intermediairs en regionale en lokale arbodiensten. U zorgt voor een verdere professionalisering van uw dienstverlening. U voldoet aan alle wet- en regelgeving en beschikt over een selectie van ervaren dienstverleners. U voert de regie van het verzuimbeleid, wij voeren het voor u uit. Bekijk wat de voordelen zijn per doelgroep: